Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Φιλόθεος φάρος, αρχιερέας της εκκλησίας του σατανά.

Ο φιλόθεος φάρος χρησιμοποιώντας τον Ιερομόναχο  π. Σιλουανό Παπανικολάου διείσδυσε στην ενορία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά (Πλάκα) όπου πάλι χρησιμοποιώντας τον π. Σιλουανό, διέβαλε και έδιωξε τους εκεί επιτρόπους και τους αντικατέστησε με άλλους που είχε υπό την επιρροή του. Κατόπιν ο φιλόθεος φάρος άρπαξε και το ποίμνιο από τον π. Σιλουανό. Πρώτα τον διέβαλε σε όλους τους ενορίτες του στον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά, προσπαθώντας έτσι να τον αποκόψει από κάθε σχέση και στη συνέχεια  κατάφερε και έκλεισε τον π. Σιλουανό σε ψυχιατρείο. Ο φιλόθεος φάρος ζητά με λύσσα την εξόντωση του πατρός Σιλουανου καθώς ο τελευταίος είχε χρησιμοποιηθεί από τον φάρο ως λογιστής του Ιδρύματος  Νεότητος [ΦΕΚ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 27, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1988]   απ'οπου ο φιλόθεος φάρος υπεξαίρεσε τεράστια χρηματικά ποσά.    Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο π. Σταύρο Κοφινά (που τον χρησιμοποίησε για να διεισδύσει στην Ελληνική κοινωνία όταν τον κυνήγησαν από την Βοστόνη), αλλά και σε όλους  όσους χρησιμοποίησε ο φιλόθεος φάρος, σαν κομπάρσους στο θέατρο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» που έχει στήσει για να παγιδεύει νέα θύματα.  Αρχικά τους  παρουσιάζει ως την προσωπική του οικογένεια και αφού τους ξεζουμίσει παντοιοτρόπως, κατόπιν τους διαβάλλει και τους απορρίπτει  ως περιττώματα φροντίζοντας πάντα με μεγάλη επιμέλεια, να φορτώνει την ευθύνη σε κάποιους άλλους.

Ο φάρος δεν αναφέρει ποτέ αγιαστικά και δοξαστικά το όνομα του Θεού, αλλά πάντα καταχρηστικά και υβριστικά: λέει ότι είναι ένα γεροντάκι που πάσχει από ανία ή ότι είναι νεκρός.
Ο φάρος δεν αναφέρεται ποτέ στην τήρηση των εντολών  του Χριστού, αλλά τις χρησιμοποιεί  αποκλειστικά και μόνο για να κατηγορεί  όλους τους άλλους και ειδικά όσους μετανοούν και προσπαθούν να ζήσουν κατά Χριστό ζωή.
Ο φάρος δεν αναφέρεται ποτέ στην μετάνοια και στην αποστροφή της αμαρτίας, αλλά χρησιμοποιεί την συγχώρεση που δίνει ο Χριστός στον μετανοούντα αμαρτωλό, αποκλειστικά και μόνο για να δικαιώσει την αμαρτία και για να προτρέψει στην αμαρτωλή ή κατά κόσμο ζωή.
Ο φάρος  λέει ότι η προτροπή του Χριστού να ζητάμε συγχώρεση από τον Θεό  "...και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών..." δείχνει την μνησικακία του Θεού, και ότι ο ίδιος δεν ζητά ποτέ συγχώρεση από τον θεό.
Ο φάρος δεν δείχνει κανένα οίκτο για τους φτωχούς. Απαιτεί να έχει σωματική ερωτική σχέση με τους νέους για να τους διδάξει εμπράκτως πως θα έχουν πληρότητα ζωής και να αισθάνονται μέσα τους γεμάτοι.
Ο φάρος δεν αναφέρεται ποτέ στο Αγιο Πνεύμα και αν αναγκαστεί να αναφερθεί, θα το ειρωνευτεί και θα το χλευάσει. Την δε πνευματικότητα  την παρουσιάζει πάντα ανεστραμμένη: ως αιτία του κακού παρουσιάζει τα φωτεινά πνεύματα και ως αιτία του καλού,  τα σκοτεινά πνεύματα.
 Ο φάρος ανήκει στην φάρα των φαρισαίων για τους οποίους ο Χριστός είπε:  ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. (Ιωαν. 8, 43-44)


φιλόθεος φάρος υιός διαβόλου  (βίντεο)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλόθ Εωσφάρος (Φιλόθεος Φάρος).

ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΦΑΡΟΥ (βίντεο) Tο διαβολικό έργο του Φιλόθεου Φάρου στο Κέντρο Επικοινωνίας Νεότητος και στο Αρχονταρίκι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. [ΦΕΚ: 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1988. ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 27].  ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΤΟ 1997, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ» Η΄ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ», ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΦΑΡΟΥ ΠΕΡΙ ΓΝΗΣΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ Ή ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΨΥΧΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Ο ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΦΑΡΟΣ ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ